DOLAR

40,2607$% 0.13

EURO

46,7252% 0.08

STERLİN

53,9495£% 0.21

GRAM ALTIN

4.320,96%0,56

ONS

3.334,69%0,33

BİST100

10.219,40%-0,06

İmsak Vakti a 02:00
İstanbul AÇIK 31°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Sadece 1 gramı 700 lira ediyor…

Bolu’da yaşayan Şeyda Yoltaş (32), yıllarca mali müşavirlik yaptı. Çocukluk hayali tarımla uğraşmaktı. Yoltaş, hayalinin peşinden koştu. Çiftlik kurup 50 metrekarelik alanda safran üretmeye başladı.

30 BİN SOĞAN VAR

Kendi imkanlarıyla ürettiği safranın gramını yaklaşık 700 TL’ye satan Şeyda Yoltaş, “Burada 30 bin safran soğanı var. Hepsini tek tek elimizle kopartıyoruz. Safranı bu kadar kıymetli yapan da bu işçilik” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Yüzsüzlükte zirve

HIZLI YORUM YAP